DISTINTIU D’EMPRESA SALUDABLE

T’oferim la possibilitat d’obtenir el distintiu d’empresa saludable a través dels tècnics de les nostres empreses adherides. Aquests professionals d’empresa saludable altament capacitats estan preparats per assessorar i orientar empreses i organitzacions en la implementació d’estratègies personalitzades d’empresa saludable.

Els tècnics són experts en diferents àrees clau, com ara la promoció de l’esport corporatiu, la nutrició adequada, el descans i el suport psicològic per a la salut mental dels empleats. Aquests coneixements són essencials per desenvolupar programes d’empresa saludable complets i efectius.

Treballem amb empreses de totes les mides i oferim diferents nivells de certificació segons la mida de l’empresa i el pla d’acció en matèria de salut empresarial. Els nostres tècnics poden identificar els factors específics que poden afectar la salut dels empleats a cada empresa i dissenyar un pla d’acció adaptat a les vostres necessitats, perquè l’empresa pugui obtenir el disitntiu d’empresa saludable i millorar la qualitat de vida dels vostres empleats.

Si la vostra corporació està interessada a obtenir el distintiu d'empresa saludable:

9 + 3 =