FORMACIÓ, TITULACIÓ I HOMOLOGACIÓ DE TÈCNICS EN EMPRESA SALUDABLE

El nostre objectiu és formar tècnics altament capacitats que puguin marcar la diferència en la promoció d’una cultura corporativa d’empresa saludable.

Oferim un complet programa de formació destinat a capacitar tècnics especialitzats en la implantació i l’assessorament en matèria d’empresa saludable.

El nostre programa de formació està dissenyat per oferir als tècnics les habilitats i coneixements necessaris per desenvolupar i implementar estratègies de promoció de la salut i el benestar a l’entorn laboral. Els tècnics aprendran a identificar els factors de risc que poden afectar la salut dels empleats al lloc de treball, i com aplicar mesures preventives per minimitzar aquests riscos.

A més, els nostres formadors són experts en diferents àrees, com ara la promoció de l’esport corporatiu, la nutrició i el descans adequat, i el suport psicològic per a la salut mental dels empleats. Aquests coneixements són fonamentals per desenvolupar programes d’empresa saludable complets i efectius.

El nostre objectiu és formar tècnics altament capacitats que puguin oferir assessorament i orientació a empreses i organitzacions a l’establiment d’estratègies d’empresa saludable personalitzades. Els tècnics podran identificar els factors específics de cada empresa que poden afectar la salut dels empleats i dissenyar un pla d’acció adaptat a les seves necessitats.

En finalitzar el programa, els tècnics podran obtenir una titulació i homologació en empresa saludable que acreditarà la seva formació i experiència al camp. També podran unir-se a la nostra xarxa de tècnics d’empresa saludable, cosa que els permetrà accedir a recursos i eines addicionals per continuar millorant a la feina.

Si vols ser tècnic en empresa saludable:

4 + 11 =