Una delegació d’ACES ha visitat el campus de la Universitat EUNEIZ de Vitoria-Gasteiz per tal de certificar l’acord de col·laboració que les dues entitats desenvoluparan en matèria de formació en Empresa Saludable.

Representant a Euneiz han estat el seu president, Jordi Roche, el conseller Iñigo Sánchez, la directora executiva Saioa Ortiz i el seu director d’expansió, Jose Antonio Otero, aquest en doble qualitat, perquè també és membre del Consell Corporatiu d’ACES. Pel que fa a la nostra entitat, han estat en la trobada David Milan del Consell Corporatiu i Mario Rigau, president d’ACES.

La jornada ha començat amb una visita al magnífic campus de la jove universitat Euneiz, que disposa d’unes instal·lacions modernes i amb la millor dotació tecnològica. La delegació d’ACES ha pogut conèixer, de primera mà, les diferents línies acadèmiques de la universitat i els seus projectes de futur.
Després, les dues representacions han mantingut una reunió on s’han treballat els diferents aspectes del curs ACES Tècnic en Empresa Saludable que pròximament s’implementarà, així com altres temes relacionats amb el món de l’empresa saludable i els valors corporatius i nous espais de col·laboració entre ambdues entitats.